17 Julai 2017

Birthday Suprise!

Assalamualaikum...

Tanggal 16 Jun 2017 genaplah umur Oshin 31 tahun. 3 series dah okey. Bakal ibu pulak tu. Hehe. Alhamdulillah segala misi, visi, perancangan dan impian satu persatu terlaksana. Dulu aim nak kahwin umur 24 tahun tapi Allah dah aturkan segalanya dengan baik. Walaupun tak capai target masa tu, banyak lagi rezeki yang Allah bagi untuk Oshin. Semuanya dipermudahkan.

Back to story....

Oshin selalu hint kat husband tak pernah dapat bunga. Hehe. Mengada kan. Tapi suami sendiri apa salahnya kan. Tanpa disangka rupanya diam-diam husband order bouquet flower ni untuk suprise birthday Oshin. Siapa tak gembira oi!!!


Dalam diam husband search delivery ni kat facebook. Plan asal dia suruh hantar lepas solat jumaat tapi terawal pulak dia datang. Hehe. Apa-apa pun Oshin hargai sangat usaha husband untuk suprise ni. Sejak zaman bercinta husband tak pernah buat hal macam ni. Kahkah.

Betullah orang kata, bila dah kahwin lagi seronok rasa bila dapat suprise macam ni. Sebab dah halal kan jadi kalau nak peluk cium ke ape redah saje. Haha. Dapat bunga sebab bulan puasa. Jadi berangan lah nak mintak coklat ke kek ke. Hehe.

Thank you, husband ! I love you so much 💘

Tiada ulasan: